Berita Aktiviti

Sesi menandatangani buku pelawat oleh YBhg. Dato' Dr. Haji Tajuddin bin Mohd Yunus, Pengarah IAB pada 14 Mei 2020 (Khamis) di lobi utama IAB Bandar Enstek.

Majlis Clock Out Dr Zaharian bin Zainuddin,Ketua Pusat, Pusat Pembangunan dan Pengurusan Teknologi telah diadakan pada 22 Januari 2020 di perkarangan lobi utama Institut Aminuddin Baki Induk.
Hari Profesional Bulan Februari Institut Aminuddin Baki Bil 1/2020 telah berlangsung pada 18 Februari 2020 di Auditorium Perdana Institut Aminuddin Baki.
Majlis Perhimpunan Bulanan Februari 2020 telah berlangsung di Auditorium Perdana Institut Aminuddin Baki Induk pada 28 Februari 2020. Amanat pengarah telah disampaikan oleh YBhg. Datuk Dr. Hj. Kassim bin Hj. Mohd Ibrahim Timbalan Pengarah Kanan (Khidmat Latihan). Tema perhimpunan bulanan kali ini adalah 'Hidup Sihat Minda Cerdas'.
Majlis Bicara Profesional bersama YBhg. Datuk Dr. Amin bin Senin, Ketua Pengarah Pelajaran Malaysia telah diadakan pada 9 Disember 2019.